Alue

Juuret kunnossa, elämä edessä

Hollolan Hedelmätarha tarjoaa hyvän ponnahduslaudan elämälle ja sen eri vaiheille. Alueen rauhallisia katuja pitkin voi tallustella huolettomasti, ja uusi, paras ystävä saattaa löytyä heti naapurista. Läheiset koulut ja päiväkodit varmistavat, että perheen nuorimmat saavat hyvät lähtökohdat elämälleen. Alue onkin perheiden suuressa suosiossa.

Mahdollisuudet toteuttaa itseään ovat rajattomat. Hollolan kattavien palvelujen pariin polkaisee hujauksessa, ja kun suuremman kaupungin meno alkaa kutkutella, matkaa Lahteen on alle 10 kilometriä. Entä sitten luonto? Sitä Hollolan ympäristössä riittää.

Luonnon rikkauksien äärellä

Hollolan monimuotoiset metsiköt, solisevat metsäpurot, jyrkät kalliot ja Etelä-Suomen kaunein järvimaisema tarjoavat lukemattomasti reittejä ja nähtävää luontoa rakastavalle ulkoilijalle. Täällä arkiset huolet ja kiireet unohtuvat helposti, sillä jokainen askel voi johtaa uusiin, upeisiin seikkailuihin.

Ympäristön arvokkaisiin luontokohteisiin kuuluvat muun muassa suojeltu Natura 2000 -alue Soisalmensuo, harvinaisten perhoslajien kehto Varrassuo, Iso-Tiilijärven vehreä pähkinäpensaslehto ja jylhäpiirteinen Tiirismaan vuoristojäänne. Useiden harvinaisten eläin- ja kasvilajien bongaaminen on mahdollista samana päivänä, mikä houkuttelee paikalle niin aktiivisia vaeltajia, arkisia lenkkeilijöitä kuin innokkaita luonnontuntijoitakin.

Hollolassa on aikaa itselle

Yli 23 000 asukkaan kunnassa ei pääse aika käymään pitkäksi. Pihavaahteran oksilta laskeutuessa ravintolat ja harrastuspaikat tulevat pian vastaan, ja esimerkiksi Wellamo-opiston kursseista löytyy jokaiselle jotain. Bändien treenitiloissa kumisee tämän tästä, ja tapahtumia järjestetään aktiivisesti.

Täällä voit kokeilla monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja ja löytää itsellesi uuden, hauskan harrastuksen. Lähde tanssimaan, nostele painoja, vaella luonnossa koiran kanssa tai palauta syöttöjä tenniskentällä – kunnon treenin jälkeen on ihana palata omaan kotiin Pihavaahteraan rauhaan.

Koulut

Salpakankaan koulu 650 m
Kankaan koulu 950 m
Heinsuon koulu 1,1 km

Liikunta

Hollolan uimahalli 1,2 km
Heinsuon urheilukeskus 1,4 km
Hollolan jäähalli 1,4 km

Päiväkodit

Päiväkoti Hiekkalinna 500 m
Satulinnan päiväkoti 500 m
Salpakankaan päiväkoti 650 m
Päiväkoti Vilinä 700 m
Päiväkoti Viirikukko 1,4 km

Kulkuyhteydet

Hämeenlinnantie VT 12 L 190 m (Hämeenlinna – Lammi – Lahti)
Mäkirinteentie 280 m (Linjat: 8, 11T)
Mäkirinteentie 300 m (Linjat: 8, 11T, 55, 56)

Ostokset

Lidl 950 m
K-supermarket Hollola 1 km
Tokmanni Hollola 1 km
Alko 1 km

Terveydenhuolto

Salpakankaan terveysasema 1,4 km

Palvelut käden ulottuvilla

Muun muassa kauppa, terveysasema, kirpputori, kondiittori ja jopa koirien hyvinvointikeskus ovat niin lähellä, että niihin voi kipaista kävellenkin. Puhumattakaan siitä, että koulu on lähes naapurissa. Ihanan mutkatonta!

Oma aika on arvokasta

Mielekkäät harrastukset ja hyvät ystävät ovat elämän suola. Käy uimassa, treenaa bändin kanssa tai hilpaise vaikka bussilla shoppailemaan naapurikaupunkiin. Pihavaahteran juurilla odottaa päivän jälkeen ihana koti.

Lähetä yhteydenottopyyntö