Asuntosijoittajalle

Vuokratuottolaskelma

Asunto Asunto m2 Vuokra/kk Hoitovastike Pääomavastike (koron osuus 1,2%) Nettotuotto kk Nettotuotto vuodessa Myyntihinta Oman pääoman tuotto %
2H 47,5 m2 620,00€ 171,00€ 62,52€ 386,52€ 4637,76€ 36 750€ 12,62%
3H 67,5 m2 830,00€ 243,00€ 88,46€ 498,54€ 5982,48€ 45 325€ 14,37%

Teknisesti hyväkuntoinen taloyhtiö

Pihavaahteran asunnot on rakennettu vuonna 1993, ja niistä on pidetty hyvää huolta aktiivisilla huoltotoimenpiteillä. Huoneistoja on uusittu tarpeiden mukaan, eikä suuria remontteja ole tulossa vuosikausiin.

Hyvien palvelujen äärellä

Pihavaahteran suurin vahvuus on sen sijainti – koulut, päiväkodit, kaupat, terveysasema ja muut arkiselle elämälle tärkeät kohteet ovat hyvin saatavilla asukkaille. Palvelujen läheisyydestä huolimatta Pihavaahteran kodit ovat rauhallisessa paikassa päättyvän kadun päässä.

Suurten kaupunkien kyljessä

Hollola on kuin suurten kaupunkien esikaupunkialuetta. Matkaa Lahteen on alle 10 kilometriä, ja myös Hämeenlinnan ja Helsingin työpaikat ja palvelut ovat hollolalaisille automatkan päässä. Hollolan tieverkostoja myös kehitetään ahkerasti.

Suuri potentiaali arvonnousulle

Erinomaisessa kunnossa olevat asunnot, rakennukset ja piha-alue tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia kiinteistön kehitystoimenpiteille ja arvoa nostaville toimille.

Kannattava kohde asuntosijoittajille

Pihavaahtera on 15 kaksikerroksisen rivitaloasunnon kokonaisuus Hedelmätarhan ja Hollolan keskustan raja-alueella. Vuonna 1993 rakennetut asunnot sekä kiinteistön kolme asuinrakennusta ja ulkorakennukset on pidetty erinomaisessa kunnossa säännöllisin huoltotoimenpitein. Viihtyisä kotipiha ja sen leikkikenttä tarjoavat asukkailleen rauhallisen paikan perheen yhteisille hetkille.

Rauhallinen ympäristö ja lyhyet etäisyydet Hollolan palveluiden pariin tekevät Pihavaahterasta kiinnostavan kohteen. Kulkuyhteyksistä suurimpiin kaupunkeihin ja palveluiden pariin ei tarvitse tinkiä, ja bussireitit kulkevat läheltä. Arkiset peruspalvelut ovat muutamien satojen metrien säteellä, ja terveysasemallekin matkaa tulee vain pari kilometriä.

Hollolan seudun vehreä ympäristö tarjoaa houkuttelevan kodin luontoa rakastaville lapsiperheille, joita vieressä sijaitseva Salpakankaan koulu ja seudun monimuotoinen luonto hellivät Pihavaahteran asukkaita. Kunnan monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat nekin lähellä. Täällä huolille ei ole tilaa – on kuin päivässä olisi muutama minuutti lisää aikaa itselle.

Lähetä yhteydenottopyyntö